fredag 13 april 2012

Lång leveranstid och dansbilder

Just nu är det lång leveranstid på kläderna jag syr. Givetvis beror det på hur snabbt jag blir klar med beställningarna jag har nu men preliminärt så kommer beställningar som läggs nu inte vara klara förrän i Augusti.

Men för att inlägget inte ska bli så kort och informativt så tänkte jag skriva någonting annat också. En vän tog bilder på när jag lärde ut dans en kväll i somras och jag blir så glad av att se på dem så jag vill sprida dem vidare.


Det var medeltidsdagar på Hägnan uppe i Luleå efter det att turisterna hade gått hem. Jag lärde ut dans och medeltidsbandet Krabat spelade. Det var jättemånga som var med och dansade till sent på kvällen men på sommaren i Luleå går solen aldrig ner.


Både barn och vuxna var med och vi hann köra nästan 10 danser innan kvällen var slut. Till nästa år tänker jag att vi tar ett fåtal danser per kväll istället så att de som inte kan dansen sedan tidigare får chans att repetera nog för att lära sig.


Jag tror att denna bild visar "picking of sticks" som vi brukar kalla för "bamsedansen". Se bara hur fantastiskt roligt alla verkar ha det. Förresten är den bruna vikingadräkten som synd på bilderna sydd av mig i utbyte mot ett par vikingaskor.


Så en bild på mig, huvudduken flög av tidigt och musikerna skymtar i bakgrunden. I handen har jag någonting gott att dricka medan jag skriker ut dansinstruktioner till de tappra dansarna. Det är inte annat än att jag längtar till sommaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar