söndag 17 juni 2012

Tyg i batmanrummet

Jag upplät i går en del av vårt gästrum för att en vän skulle slippa sova med sina tyger han ska ha med på marknader i sommar. Nu ligger det ett antal tygrullar i "batmanrummet" (se tapeterna). Vi kom båda fram till att det var ett bra upplägg då jag härmed har lättare att ta upp snabba sömnadsbeställningar speciellt nu när mina vanliga tygleverantörer har mycket att göra och tar längre tid på sig än vanligt.


I högen finns främst lite tjockare ylle av mjuk kvalitet som är 70% ny ull och 30 % återvunnen ull. Det är vackra färger till ett högst rimligt pris. Kvalitén använder jag främst till mantlar, struthättor och kaftaner. Det finns även kläde av fantastisk kvalitet i olivgrönt och blått. Av klädet jag köpt tidigare har jag sytt klänningar, byxor och huvudbonader. Det finns även oblekt lin på metervara och vitt lin på stuvar som passar bra till underkläder, foder och huvuddukar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar