onsdag 4 januari 2012

Garderobsrensning

Under julhelgen var jag hemma hos mina föräldrar och passade på att göra en ordenlig garderobsrensning där innefattande både den vanliga och den "medeltida" garderoben som står kvar i mitt flickrum. Vissa av mina gamla lajvkläder tycker jag förtjänar ett nytt hem och de ska därför säljas.

Klänning som jag köpt av en vän. Bland de snyggaste plaggen som rykte vid rensningen men bättre att den blir använd att den samlar damm i min garderob.

Använd under svar tunika när jag spelat mörkeralv, kjolen är riktigt bra men livet är inte riktigt lika snyggt då det består av en modern sommarklänning.

Priserna blev mycket lägre än nysydda plagg av samma typ då plaggen är använda och jag blivit bättre på att sy. Främst rör det sig om att få igen materialkostnaden och använda de pengarna till nya tyger. Själva annonserna finns under "till salu" fliken.

Vändbar klänning som jag använt när jag spelat cuvi i Trollpacks kampanj
Denna klänning har jag använt under den röd på bilden ovan. Fluffig underklänning kallar jag modellen. Massa vidd överallt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar