tisdag 3 januari 2012

Nystart

Nu är det dags. Jag har länge tänkt att jag ska göra en blogg som är inriktad på det jag syr och säljer. Först tänkte jag mig en hemsida, men det är ju så mycket roligare när det händer saker på sidan och jag tycker att det är roligt att blogga. Min andra blogg "Lösningar" kommer självklart att finnas kvar och på den kommer som tidigare hantverksmissar att beskrivas för att andra ska kunna lära sig av mina misstag.

Denna sida har just nu en flik för försäljning, en för beställningar och en för själva bloggen. Eventuellt kommer försäljningssidan så småningom att delas upp, men för tillfället lägger jag upp plagg eftersom och tar bort de som blir sålda.

Jag och sambon i våra vikingadräkter i somras
Bloggen ska delvis beskriva vad som händer i "verksamheten" med framförallt ge inspiration till dräkter. Jag hoppas du hittar det du söker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar