onsdag 22 februari 2012

Ordning och reda

I veckan har jag passat på att förbättra ordningen i syrummet en aning. I julklapp fick jag en verktygslåda som verkar har varit tänkt för skruvar och andra småsaker. Då jag inte har så mycket sådant fick den istället bli till förvaring för band och trådar. 


Tyghyllan är svår att hålla prydlig när bitarna blir små. Idag klädde jag in kartonger i presentpapper för att förvara min stuvar. Jag är nöjd med hur min tyghyllar ser ut just nu och då jag väntar en tygleverans i veckan är det bra att det är städat.


Det är ingen slump att bara de tre nedersta hyllorna till höger som visas på bild. Hyllan består av två hyllor som står på varandra det är sex fack högt och två fack brett. Den högra spalten är min i facket över dessa finns ett fack med lådor som är ointressant att fota. Över lådorna finns ett fack med pågående syprojekt vilket inte ser så prydligt ut. Högst upp ska veckans tygleverans ligga när det kommer så det facket är (nästan) tomt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar