tisdag 20 mars 2012

En köpfri månad för mig

Det är väldigt vanligt bland de som syr att ganska mycket pengar går åt till att köpa tyg och sömnadstillbehör. På internet finns det möjlighet för sytokar att samlas och ibland kommer någon fram till att det är dags att spara lite pengar. Då blir det olika utmaningar med köpstopp, jag passade på att vara med en månad nu och det funkade bra. Visserligen beställde jag jättemycket tyg dagen innan det började men lite stolt kan jag ändå känna mig.

Nu var det en annan sytok som ville dra igång ett köpstop till direkt och då jag snart fyller år tänkte jag vänta några veckor till med att handla någonting alls åt mig själv så jag tänkte haka på.

Det innebär såklart inte att jag kommer att sy mindre men förhoppningsvis blir det lite mer ruljans i min tyghylla vilket gör plats för nya fina tyger när våren kommer.

Köpstopet varar mellan 20/3 till 20/4  och på bloggen tänkte jag berätta hur det går för mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar