tisdag 15 maj 2012

Ny gammal symaskin

Varför händer det inget på tältfronten kan man fråga sig? Jo, det bär sig inte bättre än att det finns mycket att förbereda och fixa med inför sommaren, och därför har det inte blivit så mycket på själva produktfronten. Jag har börjat på ett par mindre tvåpersoners-tält för att i alla fall få göra något lite mer fysiskt, det blir alltså smidiga små ryttartält för den som inte behöver få plats med hela honnörsbordet utan bara sova och förvara packning. Mer om detta senare.

Den ståtliga, men något medfarna, industrisymaskinen har också tagit lite tid och arbete. I grunden är den fin men hade tyvärr drabbats av rost osv. I sitt under-arbete skick kan den få vara med på bloggen tänkte jag. Dels för att kungöra att det händer något på tältfronten, men också för att stilla nyfikenheten hos den som aldrig sett en symaskin med oljetråg förut.

En vacker dag kanske jag kan sy en och annan paviljong för hand, men fram tills dess blir det effektivitet som gäller. I alla fall om jag får den att fungera!

1 kommentar:

  1. Ack, underbara industrimaskiner. Ser precis ut som en av de äldre varianterna vi använde på skolan :3

    SvaraRadera