torsdag 10 maj 2012

Strumpor och skor


Ibland är det skönt att inte göra saker själv. Skor har jag försökt mig på att sy en gång, det tog flera år innan de blev klara och när de väl var färdiga var jag inte nöjd med dem. Skor är därefter någonting jag köper eller byteshandlar mig till. Till min kampfrauklänning "behövde" jag ett par oxmular och dessa snyggingar köpte jag av en man vid namn Stefan Eriksson som jag hittade i facebookgruppen Medeltid/Lajv Säljes/Köpes.


Sedan har jag äntligen ett par nålbundna knästrumpor. Min vän Annelie nålband dessa åt mig i utbyte mot en kaninfodrad struthätta och ett par byxor. De är i ett tunt garn med ett väldigt tätt stygn, tror de tär finska vridna knutar?


Sockarna går in i skorna och denna kombination ska bäras på lajvet Eterna i sommar där jag ska vara handelsresande och ägna mig åt handel både i spelet och på riktigt. Klänningen som ska bäras till är givetvis min blå/gula kampfrauklänning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar