tisdag 31 juli 2012

Visby

Som de flesta av er vet är det medeltidsvecka på Gotland vecka 32. Här håller det på att förberedas och packas för fullt.

Jag har fått en fantastisk möjlighet att under medetidsveckan lägga ut mina saker utanför kapitelhusgården hos Ahnna som kommer att stå där och sälja. Eftersom jag inte säljer själv kommer inte de saker jag sålt åt andra på marknader i sommar att komma med. Inte heller mina plagg som behöver hänga komma med eftersom det är plats på bord det är frågan om.

Men eftersom att många vill prova saker innan de köps, och under medeltidsveckan är många som vanligen bor långt bort nära, så tänker jag att plagg ändå kan åka med i min packning för provning under veckan. Dessa saker finns på bild i detta inlägg och information finns under till salu fliken. Om du skriver ett mail till Rebecca.Mork@gmail.com innan torsdag så får du mitt telefonnummer och plagget åker med för provning.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar