måndag 6 oktober 2014

Vintersäsong i tältverkstan - kvalitetsöversyn

Fartig sommar med flera tält sydda, samt flytt av vårt syrum och oss själva från lägenhet i Luleå till hus i Umeå. Först några bilder på några av sommarens alster:Stor geteld nr 4

Extra stor Alexander med löstagbara väggar

Alexander den store i grönt/brunt/svart tyg


Förutom för att visa några trevliga tältbilder tänkte jag använda detta inlägg för att berätta att jag för närvarande har ett uppehåll med nya leveranser fram till april, i syfte att använda de snöiga månaderna att utveckla tältverksamheten kvalitetsmässigt. Bakgrunden är att även om många varit mycket nöjda med tälten jag sytt, så har jag även fått en del anmärkningar. Eftersom det värsta som finns är att ha gjort ett dåligt jobb tänker därför jag ge alla produktionsdetaljer en översyn för att kunna införa en tydlig kvalitetsgaranti på det jag skickar iväg. Den extra tid jag köper mig genom att inte ta på mig fler beställningar kommer därför att väl spenderas. Jag kommer om tid finnes även att ta fram nya ritningar, så den som har önskemål och förfrågningar är fortsatt välkommen att skicka ett mail för diskussioner och planeringar. Även kommentarer och kritik från den som har ett av mina tidigare alster är självklart välkommet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar