onsdag 22 augusti 2012

En typ av vardag

Medeltiden är över för denna sommar (eller ja det blir ett fantasylajv i September också). Joakim har börjat om med sitt vanliga jobb och jag förbereder mig för mitt nya jobb som jag börjar 3 september. 
Sommaren har bestått av två lajv, två medeltidsmarknader och en vikingamarknad förutom otroliga mängder hantverk. Joakim har varit tjänstledig och jag har varit mellan jobb så vi har haft gott om tid att vara med varandra, ha roligt och framför allt satsa på företaget.
Det har varit en helt fantastisk sommar men det är ändå skönt att vara hemma. Det är skönt att inte bo i tält, även om vi har bott bra. Senaste månaden har vi sovit mer i tält och paviljong än i vår egen säng. Det är skönt att ha tillgång till gott kaffe när helst man vill utan att betala dyra pengar och mina vardagsklänningar är inte riktigt lite sköna som mina medeltida men de är lite mer behändiga.

Vi ska flytta från vår underbara villa sista September och dagarna mina fylls av bostadsrättsletande, flyttförberedelser och hantverk. Jag har rensat lite inför flytten och lagt ut på facebook, det är ingenting medeltida men du kan ju ta dig en titt ändå: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.409715942419624.89834.100001436652516&type=1&l=50b6783211
Jag gillar hösten, men än är det lite sommar kvar att njuta av med en god bok i solstolen :). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar