torsdag 22 september 2016

Verktygskedja


Jag har använt min hängselkjol mycket i sommar då den fungerar utmärkt att amma i. Att bära barn mot sig och ha flera rader med vackra pärlor visade sig dock vara mindre bekvämt och praktiskt. Årets nytillskott i blinget däremot, en kedja att hänga redskap, i var inte alls lika mycket i vägen och fick åka på de flesta stunder jag bar dräkten.

Kedja med örslev och pincett

Det är en kedja i bronsringar gjord av Malin som driver Sagolika länkar. Det går att beställa både färdiga länkar och bronsringar från henne.

Tidigare har jag haft redskapen hängande i en läderrem, vilket saknar belägg och inte alls är lika snyggt. På bilden ovan hänger en pincett och en örslev vilket väl är det jag mest brukar hänga på (men inte använda...). Jag har även andra saker såsom nålhus och nyckel som är snyggt till dräkten. På kvällarna har det även hänt att min handsmidda kapsylöppnare fått pryda hängselkjolen. 
Spännbuckla med bronskedja

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar